Dakbedekking Leggen

Onderhoud aan u dakbedekking is erg belangrijk en voorkomt ook op ten duur lekkage en vele andere vormen van overlast. Zorg dus altijd dat uw dak in perfecte conditie is want een kleine mankement kan al grote gevolgen hebben voor uw woning. Om ten alle tijden een duurzame waterdichte dak te hebben is renovatie of onderhoud van u dakbedekking noodzakelijk.

De status van het dak bepaalt eigenlijk of u uw dakbedekking moet vernieuwen of dat u het kan oplossen met kleinschalige renovatie werkzaamheden. Dit kan pas vast gesteld worden als een specialist de dak heeft geïnspecteerd. Het dak heeft namelijk vele invloeden van buiten af die het dak kunnen beschadigen. 

Zoals wij al zeiden kunt u, uw dak op twee manieren onderhouden; vernieuwen of renoveren. 

Bij het renoveren van uw dakbedekking wordt er een nieuwe laag geplaatst over de oude laag. En wordt er ook een aluminium daktrim aangebracht. Echter is deze renovatie werkzaamheden afhankelijk van de status van het oude dakbedekking laag.

Bij dakbedekking vernieuwen wordt het oude dakbedekking laag verwijderd en plaatsen de dakdekkers twee nieuwe lagen dakbedekking op uw dak. Tevens plaatsen ze ook bij deze vorm van onderhoud een daktrim van aluminium en wordt het afval afgevoerd zodat u niet met de rommel blijft zitten. 

De boven genoemde werkzaamheden gelden voor een platte dak. Wilt u pannendaken onderhouden dan geldt in wezen de zelfde onderhoudswerkzaamheden. Hierbij kunt u echter ook alleen een gedeelte vernieuwen maar ook het hele dak in dien nodig is.

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Dakbedekking